Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har sina sidor

en känsla
den stannar
kvar

Oväntad
fylld av värme
fylld av ro

Allt har sina sidor
men ibland
blir det man trott
oväntat
inombords
och leendet finner ny charm




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-07 14:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så stilla fyller känslan hela själen och kroppen ;)
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson