Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fristaden

I helvetets heliga hetta finnes sinne i sjöns snötäckta stjärna.
Stockholm
Värme så lätt och så kall
En fristad i frysboxen
Flingor faller sakta
över farliga Sergel
över friska Söder
över fina ön
En andra chans glittrar i fjärran
Hopp mättar snabbt
på sakliga vägar
i tomma diskussioner
mellan hatiska blickar
Allt jag sa
allt jag tänkte
allt jag gjorde
och allt jag inte gjorde
finns inte mer
I frysboxens fläktande fristad




Fri vers av Alice Elisabeth
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-07 17:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och sinnesrikt framfört stilrent till max! ;)
2014-09-07

  Larz Gustafsson VIP
Snyggt språk.
Det sprakar.
Men det finns inget heligt i helvetet.
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Alice Elisabeth
Alice Elisabeth