Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alice i vinlandet

Sammetsfåtölj hos fröken, Stockholm
röd som min raljans, blod i huvudet
"Den här låten heter Sweet Wet Dreams"
det nynnas innan hon slår 00

Hon slår över!
Jag blöder utan plåster, döden är mitt vakuum
det finns inget stopp på det infernaliska
om att alla stora författare har varit pessimister

Pessimismen är mitt vapen
det röda: älskaren som inte finns
Existens i ogiltigförklarandet
hopp om existensen
dolt

Alice i vinlandet drömmer bara
om världen där uppe
som större än denna blodförgiftning
men drunknar i sina egna teorier.




Fri vers (Fri form) av Alice Elisabeth
Läst 408 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-11 23:08



Bookmark and Share


  Burn
suveränt slutstycke!
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Alice Elisabeth
Alice Elisabeth