Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ladda mig!

ladda mig
skär upp mig som en plastförpackning
fyll mig med smuggelgods
skicka mig vidare




Fri vers av Alice Elisabeth
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-28 03:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice Elisabeth
Alice Elisabeth