Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan dikt om ångest


Flimmer

Det flimrar
Kretslopp
runt, runt, runt
Flimmer på min näthinna
spricker, liten spricka
sprucken runt om

Det brinner
Blodomlopp
runt, runt, runt
Brand i min hals
torkar, liten torka
torkad uti luftrören

Flimmer i min översyn
Brand i mitt vakttorn
brinner ner
kvar flimrar jag




Fri vers (Fri form) av Alice Elisabeth
Läst 374 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-07 15:31



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Låter som influensa eller häftig förälskelse. Bra beskrivning.
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Alice Elisabeth
Alice Elisabeth