Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina misslyckanden

Jag är besatt av mina misslyckanden
De flimrar förbi
i fönstren
i bankomaten
i salt kurslitteratur

De brinner i spegeln
de darrar under natten
på skoltoaletten
under bardisken

De finns i min kollegas säng
i vinglaset
i Spotify-appen
på bussen

I huset
under ett tak i en annan stad
de flyr men kommer alltid hem
Precis som jag




Fri vers (Fri form) av Alice Elisabeth
Läst 471 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-11-22 14:41



Bookmark and Share


  Maria Lönn
Lyckad dikt ändå!
2016-11-24

  Gunnel Eriksson VIP
Tycker mycket om den här dikten.
2016-11-23

  Anya VIP
JAA! Då är vi två. Känner igen mig!!! Bra gestaltat!
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Alice Elisabeth
Alice Elisabeth