Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I blame society

Spruckna hälar, tomma flaskor
Tomma samtal, spruckna drömmar
Dyra taxiresor för tidigt hem
I blame society

Brutna löften, ett falskt leende
En falskt fasad, brutna vänskaper
Sittandes utanför en uppfart till en villa
I blame society

Handen på min axel, oroliga frågor
Du springer oroligt så fort du kan, med handen på mitt hjärta
Stryker upp en lina ingenting and
I blame society




Fri vers av Alice Elisabeth
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-13 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice Elisabeth
Alice Elisabeth