Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötslig förnimmelse


plötslig förnimmelse
av att ha berövats någonting viktigt

"någon gick över min grav"

händer det inte dagligen
händer det inte alltid?

men bara ibland
sänker sig förnimmelsens mörka fågel

ur en tom himmel
och vingslagen nuddar hjärtat med visshet




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 255 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-09-07 23:18



Bookmark and Share


  Lärling
Tänkvärd och vacker!
2014-09-11

  Eva Langrath VIP
Väl formulerat om ett nådesögonblick
2014-09-08

  Hans Christian
"och vingslagen nuddar hjärtat med visshet"

Graciös o deliciös poesi.
2014-09-08

  Peter Olausson VIP
igenkänning: ögonblicken med svindel mitt i vardagen, när himlen blir ett oändligt hissschakt eller jorden en fallucka närmare intet. Väl formulerat!
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger