Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite mer än blott bara ord - men också mer än blott en tanke ... - Om du vill ... - Jag vill!


Jag har en väg att vandra ...

... En väg
vilken ej 
är densamma
som för alla andra ...

Men om du 
är den dig
som är ämnad för mig
och du vill ...

... är du mer
än välkommen
att följa med 
för att tillsammans
med mig utforska
varthän vägen än leder till ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-09-07 23:23



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vackermjuk
andas din stämma
2014-09-15

  Ingrid Trolle
En ödmjuk och
vacker vädjan
2014-09-08

  ResenärGenomLivet VIP
Mjuk och fin är din önskan...
2014-09-08

  Hans Christian
Så (ett ögonblick - måste googla efter ett passande adjektiv :o)
- nej hittade inget.

Vackert mjukt o graciöst. Finns ingen som skriver så melodiskt - flödande som du själv skriver.

Bara att njuta och samtidigt bli både intimidated o inhibited...:o)
2014-09-08

  Carl Mikael Fäldt
Ödmjukhet brukar sällan tynga ryggarna våra!
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP