Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om vi går skilda vägar är han mannen som gett mig allt. Mannen som har mitt hjärta.


Mannen i mitt liv

 

Jag lyfte mitt hjärta mot himlen, lät det fyllas med ljus.

Fyllas av värme.

När värmen i hjärtat började pulsera ut kärlek i mina ådror,öppnades mina ögon för allt det vackra som stod mitt framför mig.

Jag var förälskad,jag var kär i mannen som stod där framför mig han som alltid stått vid min sida.

Han som aldrig släppte kärleken till mig och det är jag honom evig tacksam för.
Och jag släpper aldrig mer min kärlek till honom.

För han och jag är för evigt ett vi <3




Fri vers av Angel of love
Läst 521 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2014-09-08 12:11



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Underbart! :) Glad för din skull!
2014-09-11

    ej medlem längre
En vacker kärlekshyllning!
2014-09-08

    ej medlem längre
Ringen på era fingrar står för kärlek och du står vid hans sida och håller hans hand, det är trygghet.
2014-09-08

  ResenärGenomLivet VIP
Varma, kärleksfulla ord...
2014-09-08

    Dan Myrbeck
Innerligt varmt kärleksfull.
2014-09-08

  ULJO
Stor kärlek i detta
2014-09-08

  Maria Sundelin VIP
Det är trygghet det.
Kramar
2014-09-08

  Lars Hedlin
Texten utsöndrar kärlek och ömhet i stor stor värme ;)
2014-09-08

  Ponkla
Solen? Fint skrivet!
2014-09-08

    ej medlem längre
Så otroligt fint skrivet, jag är glad för din skull..
2014-09-08

    ADI Nehlin
härligt!
2014-09-08

  Connie
Underbart, djupt och vackert skrivet till mannen i ditt liv!
2014-09-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket öm känslofylld text till er kärlek.
2014-09-08

    ej medlem längre
Dina ord griper tag.
2014-09-08

  louisegirl
Jättefint skrivit vännen <3
2014-09-08

  M M Mannheim VIP
Fint skrivet om mannen i ditt liv! Fint skrivet om kärleken mellan er!
2014-09-08

    ej medlem längre
Vackert skrivet om kärleken som tar tag i våra hjärtan på så många sätt.
2014-09-08

  Hans Christian
Alltid vackert och varmt. Skickar lyckostrålar in i min själ.

Tackar dig för det!

Kram :o)
2014-09-08

    ej medlem längre
Fint skrivet.
2014-09-08

  Tobias Haglund
Mycket fint!
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love