Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske genom kärlek

Kanske genom dina ögon
Genom ditt livs rikedom
Låt mig bli den skatt du bevarar

Kanske genom den vackra bilden
Förvandlas en hel värld
Till ett odödligt ögonblick i ens minne

Kanske genom ditt glädjespridande leende
Blomman till livets krans
Kärt barn har många namn

Kanske genom det band
Binder fast friheten och tryggheten
Vinden formar dess fridfulla glans

Kanske genom det ljuset
I livets brinnande hopp
Dit vilsna själar värmer sig

Kanske genom det stjärnor
Avspeglas från dina ögon
Finns här aldrig skuggor

Kanske genom det hjärtat
Bärs av någon lik livets druva
Dock finns det änglar kvar på jorden

Kanske genom ditt liv
Där svaga får fälla tårar
Och finna sin ro

Kanske genom kärlek
Om jag någon gång kunde säga
Min kärlek till dig




Fri vers av Love Dragon
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-04-01 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon