Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Bevarandet av Kärlek





Jag andas dig
Trots Stadens
Motstånd

Det är så
Retsamt att försöka
få det Bättre

Men jag prövar
De Färglada Papegojorna


Öppnar fönstret
Till en glipa
men de pressar sig
Ut.


Flyger i hundratal

Med sitt
tjatter

Euforiskt
Över Staden


Kan vi någonsin

Varandra hålla kvar
Inuti

När Allt Utanför
är en enda
Kakafoni

Av rämnade
Toner.

Hopplöst

Eller

Finns hoppet kvar
Som en spång

Mellan Dagglittrande ormbunkar
Och en kluckande åder
av glimrande guldsand

Där ljuset silar ned
Genom Trädens kronor

Någonstans därinne
Därinne
Mellan oss




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-09-08 16:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och verkligt =)
2014-09-10

  svernbygrabben
Precis så!
2014-09-10

  i af apa
alltid i
säregen klang...
2014-09-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd poesi i spännande bilder tecknar din penna!
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP