Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lite funderingar


Jag är så liten

Världen är så stor
jag är så liten
fast världen har krympt
det har inte jag
jag växer

Jag har vuxit
både i omfång
och i sinnet
i tolerans
och i kunskap

Jag är nöjd
med allt jag gjort
allt jag inte gjort
och allt
som gör livet kärt

Ser fram emot
en lycklig ålderdom
när minnet och sinnet
är i behåll




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-08 18:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande!
2014-11-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra livsanda
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP