Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet är lika med tomhet


då det fattas någonting i ens liv

Någon att få krama om och bli kramad utav

Någon att få pussa på och bli pussad utav

För tänk vilken kärlek du bara måste få om du varje dag

får lika många pussar som ett öppet hav

Eller bara att ha någon som man kan prata lite grann med

är också bra

Kan göra en riktigt glad

För helt ensam vill väl ingen vettig människa någon

längre tid vara, tror jag

Inte frivilligt i alla fall

Nä, inte ens jag...

Ensamhet är lika med tomhet!

Ken Cassel
8/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-08 20:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ensamheten utan Jesus å något att kämpa för är ett gissel. Där vilar ofta missmod. Medan man växer som medmänniska om man har en liten fru å barn att bry sig om.
En del väljer dock klostret. Där finns både Herrens mening å gemenskap.
2014-09-13

  ResenärGenomLivet VIP
Visst är det skönt att vara ensam ibland...men inte alltid för då blir livet, som du skriver, tomt...
2014-09-10

  aol
Ensamhet blir som ett utanförskap man blir som i en film man har ingen roll ja möjligen som osynliga mannen eller kvinnan eller barnet,
2014-09-09

    ej medlem längre
Ensamhet man inte vill ha är hemskt.
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel