Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan språnget

försöker se
vad som
väntar

munnen är torr
hjärtat slår
tröttheten

samsas med
rastlöshet
med lite tur

landar jag
utan
brutna ben

och löften




Fri vers av Bengt VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-08 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP