Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dig som jag vill ha


doppad i choklad

För du är så himla otroligt god

och gör mig alltid lika glad

Får mig alltid att börja skratta och le

Vilket är bra

Så jag har nu förstått att det är dig

som man ska leva med

För du är en kul liten prick, så himla chick

Skulle aldrig kunna höja min hand emot dig

Och varför skulle jag göra det då jag älskar dig

helt underbara tjej

Du som passar helt perfekt för mig

Så det är dig som jag vill ha

Så kom och ta mig nu är du snäll

och gör min dag...

Ken Cassel
8/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-08 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel