Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprid ut din kärlek


Slösa på den så mycket du bara kan

För inom dig finns det lika mycket kärlek som ett öppet hav

Så du har lite grann att ta utav


Sprid ut din kärlek

Visa att du är en riktig kvinna eller man

Så var alltid ödmjuk och snäll emot alla

som du möter på

Men ställ inte för höga krav på andra då du kan bli

sårad av besvikelse

Så ta ingenting för givet

Och värre saker händer ute i världen som man istället

borde oroa sig för

Men skit i det och sprid ut din kärlek istället till alla

som du stöter på

Bjud på dig själv

Så sprid ut din kärlek till så många du bara kan

så kommer du att få en belöning i slutändan

Ja, jag lovar

Det är helt sant

Men om du inte tror på mig kan vi ju alltid om det

här och nu singla en slant, så får vi se med tiden an

om vem som vann

Men självklart är det jag som vinner

Allt annat vore ju bara fy skam

För jag sprider ut min kärlek hela tiden med ett stort leende

till var och en av er i detta avlånga land

Och då är jag inte skrytsam utan bara den jag är

Kärleken har blivit till min gebit, tydligen

Håller kärleken så kär trots alla sorger och besvär

som man har haft på vägen

Men du där!

Gör som jag

Sprid ut din kärlek och gör någon glad

Och gör det varenda dag

Lycka till...

Ken Cassel
8/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-08 22:00



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Fina ord
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel