Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindel, spindel på väggen där


i ditt lilla spunna nät

Ta det lite lugnt för jag ska inte förstöra för dig

Göra dig illa

Ja, bara så att du vet

Och varför ska jag det då jag vet att du är en

mygg och fluga magnet

En som tar bort dessa avskum i detta stora rum

Ifrån denna planet

Så i mina ögon sett så får du mer än gärna bo här

i ditt lilla hörn

där du är en drottning eller kung

Give me five!

Spindel, spindel på väggen där...

Ken Cassel
8/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-08 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel