Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelse blomning

Du väckte uppmärksamheten med din tillbakadragande utstrålning med det fyrkantiga ansiktet och lockarna som ramade in

Intensiva blicken som skannar igenom varje kroppslig atom

Det bubblar och fladdrar i bröstet likt en fjäril fast i en glaskupa

Överlevnadsinstinkten som uppstår när hjärtat simmar i ditt hav

Det obegripliga ljudet som låter när läpparna försöker forma ett ljud

Din doft så ljuvlig, en blandning av barr och ljung
Din röst så mörk och tilltalande att kroppen blir berusad av behag

Ditt leende så underbart att dragningskraften släpps under mina fötter för att istället dras till dig

Det intensiva i dina ögon som vandrar in till min själ
lika snabbt som ljuset vandrar runt jorden i ett fåtal snurr

Hade jag inte vetat bättre
skulle jag tro att du ej var av denna jord




Fri vers av Nafisa
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-08 23:31



Bookmark and Share


    nånja
Som en vind!
2014-09-10

  Tobias Haglund
Attraktion i sin sanna och rena form! Bra gjort!
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa