Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon har blommor i sitt hår


Klart att hon har

Men så är hon också helt underbar

En kvinna med skinn på näsan

Så vacker att man till och med släpper en liten tår

Så lyckost den som henne får tänker man där man går

i sin ensamhet och sparkar på någon gammal ölburk

För där har man inte en chans så vitt man vet

och förstår

då hon mer än gärna skulle få bli till ens kvinna

på denna blåa planet Jorden

Vacker så in i norden

Ja, det är sant, så ta mig på orden

Hon har blommor i sitt hår, där hon går

För har ni sett något vackrare, någonsin

Önskar att hon bara vore min...

Ken Cassel
8/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-08 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel