Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björklund uttalar sig om Rumänska tiggare i TV alldeles nyss

 

Ska man ge tiggare en peng

eller en säng

Nej det är diskriminering

Rumänien är bäng

 

Som inte uppfyller EU:s krav

och hjälper en minoritet

Är Björklunds viftande stav

men min integritet

 

Skiter han på

för jag är inget värd

Bakom hans ridå

som svensk hemlös på alliansens pilgrimsfärd




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-09 21:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad Bra skrivet!
2014-09-09

    ej medlem längre
Det är inte allt som går rätt till med dessa tiggare.
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP