Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderat politik

 

En ribba sätts upp

på världsrekordhöjd

Åtminstone för en sjuk riskgrupp

ett underbart sätt att få den undanröjd

 

Lägg sen till några vackra ord

som öppna era hjärtan

Så har du tillverkat mord

med trycksvärtan

 

I att se ett sovande folk

begå självmord eller självdö

Chanslösa till skolk

från att betala räkningen av hjärtats livsmiljö

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-09 23:49



Bookmark and Share


  Ponkla
Bra skrivet!
2014-09-10

  Connie
Så bra beskrivet! Hoppas bara folk har fått upp ögonen i tid!
2014-09-10

    ej medlem längre
Sanningen kommer fram till slut att det kostar.
2014-09-10
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP