Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon visste vilka trådar hon skulle dra i

För helt plötsligt satte hon sig grensle över honom
där han satt i soffan i lugn och ro och tittade på tv
Och om det inte hade varit för hennes väl svarvade bröst
som putade sexigt fram under den allt för lilla och tunna
blusen så hade det nog aldrig hänt
För vad kunde han nu göra när två stycken styva vårtor
stirrade honom rätt i ansiktet skrikandes efter beröring
Inte mycket
Inte mycket annat än att suga på dem till hennes glädje
För själv så hade han vid det här laget redan fått stånd
då hans hjärna hade ramlat ner mellan benen
och tagit hans förstånd
Så nu hade hon honom där hon ville
I sin makt, i sitt våld
För nu var han helt hjälplös då hon kunde göra
vad hon ville med honom...

Ken Cassel
10/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-10 15:33



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
ja, det är inte lätt att freda sig, Ken...
2014-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel