Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
obearbetat känsloutsläpp en mycket trött dag...


en dag som denna

 

huvudet sväller och värker 

tröttheten lever inom

verkligheten flyger framför mig

utom räckhåll

famlande fumlande fallande 

 

du ser mig stå kvar

du ser mig naken

när livet passerar förbi

 

stumma ord ur min mun

ögon som inte ser

öron som vänt om och 

endast hör det som var

tumlande talande tyngande

 

i mörkaste natt

i ljusaste dag

den tiden jag har




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-10 20:48



Bookmark and Share


  Epione VIP
Förstår inte sista strofen men känner starkt för resten av dikten, ligger nära min själ och mina tankar. Känns på riktigt.
2014-09-10

  träsnidaren
Fin text, gillar rytmen.
2014-09-10
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta