Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men om ni gör låt mej veta vad jag skrivit i min natt mössa puk aj aj han hör allt


trött ordvitts ni aldrig förstår

utan puk får du gå i hög hatt då slipper
du halsblossen och rehabiliteringen då
behöver du ej köpa vingar för pengarna
även fast du är plattfot i låg skor med
svedda fötter då är det bäst att sticka
tändsticka med dom som har kort stubin
och smäller av så fort någon gör sitt drag
och blir utplånade för att alla ligger i samma
ask så inget puk för då går det åt pipan och
pengar blir brända och livet går sakta upp i rök
då även vår gud blir passiv rökare och ej glad
för då kastar han dej en blixt på din skinka och
du hamnar på julbordet din rökta skinka nej
nu räcker det med bus god natt puk puk puk
aj aj aj aj aj aj aj ajaj nu blev jag bränd




Fri vers av den nakna poeten
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-11 00:19



Bookmark and Share


    Erika H
Nä, jag är nog för trött. Fattar inget fast skrattar gör jag ändå. Gillar julbordsskinkan.
Fast det gäller att fimpa i god tid, eller?
Sov gott!
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten