Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverkula

Natt efter natt

månens silverkula
på väg

mot jordens
hjärta




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-11 08:10



Bookmark and Share


  Connie
Vackert som himlafenomen. Men ändå lite kusligt om hjärtat tar skada!
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP