Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar på dina andetag





Vi får se
Om jag dödar det där
Som finns mellan oss

I skuggorna går jag
Och vakar över mitt hjärta
Låter taggtråden strypa mig
När du kommer för nära

Och din röst får mig ur balans
Får mig att krama sönder luren
I min hand

Och jag är rädd
För mig
För dig

Borde jag ge upp
Kapitulera
Släppa in dig
Närmare än någon har varit
På länge

Jag tror du vet
Att jag väntar på dina andetag
Din doft
Och din skugga bredvid mig









Fri vers av Tess74
Läst 207 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-11 11:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VACKERT!
2014-09-11

    ej medlem längre
Så fint så!
2014-09-11

    AgnesKenshin
En text jag längtat efter!
2014-09-11

  Kaptenlöjtnant
fint
2014-09-11

    ej medlem längre

Berörande, bra förmedlat ...
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74