Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontoret

 


Här finns bara papper
Och nya pärmar, pennor
Block bläck tusch 
Listor repertoar
Brev och mallar
Blyerts
Blyerts
Blyerts

Ett bokmärke
Mikrofoner
Nya rum
En sladd
Handskrift
Röster toner
Noter mappar
Plastfickor
Gem och gummiband

Jag kan urskilja
och sortera ljuden
Jag känner igen ansikten
Yrkesverksam om dagen
Familjetacksam om natten

Allt går vidare
I vitt
I pappersark

Och i toner

 

 




Fri vers av PkA
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-11 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA