Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan inte fånga skenet från solen


Du kan inte stoppa regnet som faller ner

från himmelen

Och du kan inte hindra vindarna eller vågorna på havet

Men varför skulle du vilja eller kunna det

Naturen kan inte bli tagen

Vacker som den är av sin natur...

Ken Cassel
11/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-11 21:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Men man kan njuta av den...och det är gott..
2014-09-12

  anits VIP
Så sant, bra skrivet!
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel