Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djuret vet vem du är


så fort den träffar på dig

Så fort den har fått titta in i dina ögon

Den säger ingenting

Men den vet

Var så säker på att den vet om du är en ond

eller en god människa

Det känner den på sig

Och fråga mig nu inte om hur den vet det

Den bara gör det...

Ken Cassel
11/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-11 22:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant, djur är verkliga sanna vänner!
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel