Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När idioter är lyckliga

Du och jag
Är som syster och bror
Fast inte familj
Som älskare utan älskande
Som vänner fast lite närmare

Även om min insida smulas till bitar
Finns det lycka i halva verkligheten
För jag vet att du har det som jag förlorar

Löften om äventyr
Vad som än händer

Trodde aldrig att vi skulle sluta så här
Kunde nog inte blivit bättre

Frågan är bara var, frågan är bara när
Med dig i livet är smärtan lite lättare




Fri vers av Omedvetandet
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-12 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet