Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem behöver vem mest?

 

Kan du inte gråta mot min axel.

Varför får jag inte torka dina tårar med min hand?

Får jag inte krama dig och ge dig tröst.

Varför är jag inte den kloka och den visa som ger dig de bästa råden.

Får jag inte lösa upp alla dina tankar och blåsa bort dina mörka troll?

Är inte jag den du behöver?

Får jag inte se dig lyckligt le?

Varför?

 


Kan det vara så att jag behöver dig mer än du behöver mig?




Fri vers av Angel of love
Läst 331 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-09-12 09:51



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Berörande och tankeväckande!
2014-09-14

    ej medlem längre
Texten berör, din omtanke är vacker. Men svårt att avgöra vikten av vänskap.
2014-09-13

  M M Mannheim VIP
Talande text och bild!
2014-09-13

    ej medlem längre
Ja - tankarna kommer - eftertankarna
2014-09-12

  ResenärGenomLivet VIP
Du väcker tankar med dina ord...
2014-09-12

  ULJO
Briljant och med stor eftertanke
2014-09-12

    Dan Myrbeck
Det kan ju vara så att man har behov av att "ta hand om" andra!
2014-09-12

  Lars Hedlin
Bra stark och tankeväckande...Ibland kan det ju faktiskt vara just så!
2014-09-12

    ADI Nehlin
fin, väcker tankar
2014-09-12

  Connie
Den tog verkligen tag, speciellt de sista orden. "Kan det vara så att jag behöver dig mer än du behöver mig?" Otroligt bra, känner igen mig i de där raderna!
2014-09-12

    ej medlem längre
Du fångar känslor och stämningar med dina ord.
2014-09-12

    ej medlem längre
"blåsa bort.." raden berör, även texten
i övrigt! bra skrivet!
2014-09-12

    ej medlem längre
Alla dessa frågor som finns där med osynliga svar, berörande fint fångat..
2014-09-12

  louisegirl
Smärtsamt vännen <3
Fint förmedlat!
2014-09-12

    ej medlem längre
Smärtande men bra skrivna ord. Gör ont att läsa dem.
2014-09-12

    ej medlem längre
Grymt bra skrivet med massor av djup värme och kärlek blandat med ett stänk av vemod..
2014-09-12

    Elisabeth Nilsson VIP
En frågeställning att fundera över! Bra skrivet.
2014-09-12

  Maria Sundelin VIP
En svår fråga som man inte alltid vet om man vågar ställa eller få svar på.
Kramar
2014-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love