Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likgiltighet

Det som blev kvar i mig ligger under täcket och vrider sig
Allt det vackra
har ersatts av min egen obotliga likgiltighet
Så vad ska man egentligen göra
när det man gör är det enda som spelar roll?

Och jag tänker inte på någon
Men någon vandrar runt i mig utan tillstånd
Och knackar på fasaden
Fast bara tillräckligt för att jag ska må lite illa




Fri vers av Mathilda Cajdos
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-12 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mathilda Cajdos