Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dokument 2

På gården utanför mitt fönster cyklar barnen runt och runt

Men jag är påväg!

Under bron vid gatljusen
Och förbi huset som de bygger på hörnet




Fri vers (Fri form) av Mathilda Cajdos
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-12 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mathilda Cajdos