Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

Jag flyter bort
Kan inte få tag i mig
Vill inte rinna iväg
Men jag smälter som smör
Önskar att jag kunde stå kvar här
Tydlig och orubblig
Som ett uråldrigt stenblock

Rör mig inte!

Jag försöker verkligen
samla ihop alla droppar
Alla bitar
Som tillsammans vet vad det här handlar om




Fri vers av Mathilda Cajdos
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-13 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mathilda Cajdos