Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hälsning

Jag tänker på dig ibland
Och fast du inte var kär i mig
Skulle jag vilja fråga
om du har sett några rymdvarelser sedan sist
Men jag vill inte stressa dig
Jag såg din flickvän
Så vacker och ofarlig
Har jag aldrig varit







Fri vers (Fri form) av Mathilda Cajdos
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-12 12:57



Bookmark and Share


    Processor
Gjorde mig muntrare på nåt vis, tack
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Mathilda Cajdos