Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mormors hall

Min mormor bodde i samma trappuppgång. Hon luktade niveasalva och cigaretter. I hennes hall hängde en lång kappa och under den stod ett par stövlar. Bredvid dörren fanns ett litet nyckelskåp, gjort av trä med en pärlemorimitation formad som en papegoja på framsidan. Mitt emot kappan och stövlarna stod en ljus och olackad träbänk. På golvet låg en lång och smal persisk matta.




Fri vers av Mathilda Cajdos
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-12 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mathilda Cajdos