Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dokument 3

Kom igen!

RÖR MIG SNABBT
och enkelt under huden

Utanpå är jag bedövad!




Fri vers av Mathilda Cajdos
Läst 146 gånger
Publicerad 2014-09-12 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mathilda Cajdos