Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar kring en klients psykoser


bortrest

aldrig har någon
följt med på resan
gränserna finns
inte
tiden finns inte
i psykosen

var är du framme?




Fri vers av Bengt VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-12 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP