Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oss människor emellan

 

gemenskap

solidaritet

vänskap

empati

 

så fina ord dit vi alla vill nå

som vi alla drömmer om

 

såsom en vacker blommas 

korta blomstring 

 

en fråga om varsam skötsel

inte bara idag, varje dag

 

inte så lätt 

 

beroende på väder och vind

beroende på näring och vatten

 

beroende av det som växer omkring...




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-12 21:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, ja !
2015-01-25

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket tänkvärd text...så bra...
2014-09-12
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta