Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från A till Ö

Konsumera
Annars är du ingenting värd

Arbeta
Så att andra kan konsumera

Konsumera själv när du är fri från arbete


Annars är ditt arbete och din konsumtion ingenting värt




Fri vers av henke_r
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-12 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r