Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsprätt och något förvirrad

jag har inga dikter kvar inom mig
det är som om hackspettarna tog mig
för skogens murkna träd
som om ihåligheten ekade genom
galaxerna
ropade efter dem
som bödlarna skriker sig hesa
efter fermenterat kött
och medan de sprätter upp min buk
med sina sylvassa näbbar
ser jag de maskätna hålen genom tapeten
hur de närmar sig
med en barnmorskas varsamhet




Fri vers av henke_r
Läst 348 gånger
Publicerad 2020-05-28 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r