Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelvänt

Kvällen är ett urverk
En dagslända utan vingar
Jag känner hur jag isoleras
från världen inuti mig
Hur ebb och flod flätas samman
till en snara som varsamt träs om
min hals

Ett cigarettetui i silver
blänker till i Kairos nedlusade kvarter
Där står hon
bakom gardinen
och drar halsbloss av gårdagen
Som om tiden inte fanns




Fri vers av henke_r
Läst 451 gånger
Publicerad 2020-05-10 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r