Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är bara fint på ytan

Jag genomskådade dina väl valda ord.
Du tror att jag går i tusen bitar om jag vet allt
men jag är tåligare än dina fina spegelglas.
Jag delade med mig av känslobomben,
Precis som vatten från en väl fylld vattenballong som går sönder rinner mina skrik nu över dig.
Om du bara ger mig din yta att skrapa på så kan du faktiskt inte räkna med att få behålla mig.
Bang boom krash
Du har krossat ditt kära spegelglas.
För jag är inte längre en pokal du kan plocka
Du är bara fin på ytan.




Fri vers (Fri form) av Maja Starchild
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-12 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja Starchild
Maja Starchild