Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss förenas.

 


Jag ger dig mitt liv, andas mig, känn mig!

Rör mig och låt oss förenas till en!

Suger in dig i mig och vi behöver aldrig mer vara ifrån varandra!

Så lev i mig och känn mina känslor.

Älska med mig

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 357 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-09-13 03:54



Bookmark and Share


  agneta pichler
kärlek med passion..
i en vacker kombination
2014-09-18

    Dan Myrbeck
Varm och innerlig!
2014-09-15

  Fem hjärtan VIP
Vackra, ljuva och romantiska är dina rader!
2014-09-14

  aol
Kram så vackert skaldat
2014-09-14

  Peter Olausson VIP
en vacker bön!
2014-09-14

    ej medlem längre
Likt dig är dina ord ljuvliga, bilden känslan harmonin allt finns hos dig.
Kram
2014-09-13

  Ponkla
Romantiskt vackert skrivet!
2014-09-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar kärleksdikt till stämningsfull bild!
2014-09-13

    ej medlem längre
Ord och bild är magi, så vackert du flätat samman detta.
2014-09-13

    ej medlem längre
Tycker mycket om din underbara text.
2014-09-13

  louisegirl
Underbar kärlek..<3
Vackert skrivet!
2014-09-13

  Lars Hedlin
En evig varm förening som varar för all tid ;)
2014-09-13

  M M Mannheim VIP
Vacker kärlek!
2014-09-13

    AgnesKenshin
texten suger även in läsaren!
2014-09-13

  Maria Sundelin VIP
Varma ord.
Kramar
2014-09-13

    ej medlem längre
Så vackra och längtansfulla ord, de rör i hjärtat.
2014-09-13

    ej medlem längre
Mmm.. Ljuvliga ord ur ett varmt hjärta..
2014-09-13

  Hans Christian
Bild och dikt..(letar i huvudet efter ett vackert adjektiv)..helt enkelt ljuvligt o tjusigt. Samt romantisk värre.
2014-09-13

  ULJO
Så vackert i ord och bild. Får rysningar i kroppen av denna vackra skapelse.
2014-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love