Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grågässen

De flyger
söderut i en
klunga idag

under rop och skrän
tror jag att de formerar
sig till den långa

flykten mot Skåne
tänk om jag
fick följa med




Fri vers (Fri form) av Bengt VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-13 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP