Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du funderat?


Utrop från en dagbok

Har du funderat?
..om du blickar framåt vad det är som väntar på dig,
Det du vet om din framtid ja det berättar du för mig

Socialt, fysiskt och psykiskt har vi våra behov
Hur vill du egentligen ha det?
Det är inget som ska tystas eller vara diskret

Prioritera dina egna drömmar.
Du kan om du vill för kom ihåg att du är enastående
Oavsett om du är i ett par eller är ensamstående..
En liten påminnelse
Var tydlig om någon påverkar ditt mående, lär dig att säga stopp
för om du känner efter hur du mår, så svarar både knopp och kropp.
Håll fast vid dom som tror på dig.
Öppna mig för flera,
om du vill ha hjärterum för mera
för hur ofta är det vi hör,
av de ord som berör?




Fri vers av Maja Starchild
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-13 11:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin text som får tankarna att rulla.
2014-09-13

  Lars Hedlin
Mycket bra fint och insiktsafullt!
2014-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Maja Starchild
Maja Starchild