Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är min väg?

Jag söker någon, jag söker något,
som ger mig spänning i vardagen
Dig. Det.
Vad som helst, bara något mer
än det jag har just nu.
Jag vet inte vad,
men det är något som fattas mig.
Vad är mina behov?
Jag frågar mig själv tusen gånger om.
Jag vill känna, känna att jag finns,
känna att det finns någon för mig.
Någon att dela minnen med
dela kroppsvärme med
att längta efter, att bara "få vara" med...
Jag vill att du hittar mig, och att jag hittar dig.
Ett oss med spänning i vardagen, ett vi som spenderar en helg tillsammans.
Någon som får min mage att pirra,
någon som gör mig nervös inför varje möte
En person att hålla hand med, att dela en upplevelse med
Hur hittar jag hit?
till mina drömmars värld,
vilken väg ska jag gå,
vilka stigar ska jag smyga på?
Mitt fantasiland.
Min "någon"
Vem är du?
Var är du?
Var är min väg som leder hem till dig?




Fri vers (Fri form) av Maja Starchild
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-13 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja Starchild
Maja Starchild