Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: Sjörövar-Fabbe


Sjörövar-Jennys visa

Sjörövar-Jenny
mormorsmor
var inte den
som du går kring
och tror
Visst var hon bra
på rån och hor
tjo och faderittan lej

Men i hemmets vrå
var hon en klippa
trygg som få
kärleksfull mot små
kattungar, barn
och sjuka karlar

Sjörövar-Jenny
mormorsmor
var en kvinna
vars kärlek
var så stor
Älskade livet
varthelst hon for
ut på rövartåg- tjohej!




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-14 09:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är den som Pippi brukar sjunga va??? :)
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP