Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det känns rätt


finns det bara en sak att göra

Det rätta

Allting annat kommer att kännas fel...

Ken Cassel
14/9-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-14 12:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man ska gå efter magkänslan...då blir det bra..
2014-09-18

  Lynx63 VIP
=) Fy så smart du är, kram.
2014-09-15

  Maj-Lis VIP
Det är sant de ...bra
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel